Buna seara,
revin cu noile intamplari de la locul de munca:
pe scurt, in martie m-am intors la locul de munca dupa concediul de crestere si ingrijire a copilului.Nu am mai fost pus pe functia de conducere pe care eram inaine sa intru in concediu si 6 luni am fost lasat in pace.Dupa aceasta perioada mai exact 6.09 am tot fost presat sa-mi dau demisia dar m-am tinut tare si mi-am vazut de treaba incercand sa fac in asa fel incat sa nu aiba ce sa-mi reproseze profesional.Mai nou mi-au spus ca voi ramane pe functia actuala dar binenteles i-mi vor miscora si salariul corespunzator functiei.Pana in acest moment nu sa intamplat acest lucru, salariul si functia din cartea de munca nu au fost modificate.La ultima discutie, probabil in disperare de cauza mi-au spus ca defapt i-mi vor da mai putini bani decat celuilalt coleg care ocupa aceeasi functie pe care activez acum, si sa ma astept sa primesc notificarea care atesta acest lucru.
Intrebarea este: cum sa ma apar in continuare? mentionez daca este cazul ca nu am avut niciodata abateri disciplinare, sanctiuni sau avertismente.
Multumesc.
George Angheloiu
Sanse aveti atatea cat are si angajatorul ... este optiunea dvs de aq alege intre semnarea si nesemnarea acelui act aditional ... este greu de precizat ...