avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluþia pronunþatã în proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluþia pronunþatã în proces

Dupa 5 termeni mi-a dat castig de cauza in cele din urma, fiind accidentata pe trecere de pietoni.Avocata mi -a spus ca intre 3 si 7 zile o sa decida judecatoarea referitor la daunele materiale si morale.Nu e un pic ciudat??? Nu trebuia sa ia o decizie pe loc...?? Ce ar trebui sa fac in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: lusyana , utilizator 13:54, 10 Ianuarie 2013
Solutie: Respinge excepţiile privind lipsa calităţii procesuale pasive şi lipsa coparticipârii procesuale pasive obligatorii. Admite în parte acţiunea. Ma lamureste si pe mine cineva , va rog?
Vă rog să mă credeţi că nu are cum să vă lămurească cineva numai pe baza a ceea ce aţi putut citi pe portalul instanţelor judecătoreşti. Aşa cum vi s-a spus mai sus, instanţa a admis o parte din pretenţiile dvs. şi le-a respins pe celelalte. Numai când vi se va comunica hotărârea judecătorească acasă veţi afla care anume solicitări au fost admise şi care au fost respinse. Excepţiile respinse au fost invocate de pârâţi, din câte îmi dau seama.
pai avocata mea nu ma tine la curent cu ceea ce se intampla, e normal sa caut raspuns in alta parte:)
Foarte rau face pentru ca are obligatia profesionala de informare si dvs ar trebui sa ii adresati aceste intrebari, avand dreptul sa fiti lamurita in legatura cu situatia dvs.
Aveti un contract incheiat si ati achitat un onorariu, ceea ce presupune ulterior drepturi si obligatii pentru ambele parti.

Aveti in vedere si faptul ca in penal nu vi se comunica acasa motivarea solutiei ci doar solutia pe scurt, dosarul va trebui urmarit atunci cand se redacteaza.
Procesul este civil !

Astept decizia acasa! Nu am altceva de facut ...in acest caz!
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

13,000 euro daune morale pt. lovire si alte violente! kisso kisso S-a intamplat la Judecatoria Oradea.... http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=271&d=MjcxMDAwMDAwMDAxMDU2MDY* (vezi toată discuția)
Solutionare sau amanare handsu handsu Cum sa interpretez , si ce anume inseamna urmatoarea nota ? 21/06/2012 Încheiere Solutie: Admite cererea. 01/11/2012 Amână cauza Solutie: pentru a se ... (vezi toată discuția)
Portalul instanțelor de judecatã. detalii despre dosare. Popescu2012 Popescu2012 1. Potrivit cărei legi (regulament intern, etc.) se asigură veridicitatea detaliilor despre dosare (ne) publicate pe portalul instanțelor de judecată? ... (vezi toată discuția)