avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluþia pronunþatã în proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluþia pronunþatã în proces

Dupa 5 termeni mi-a dat castig de cauza in cele din urma, fiind accidentata pe trecere de pietoni.Avocata mi -a spus ca intre 3 si 7 zile o sa decida judecatoarea referitor la daunele materiale si morale.Nu e un pic ciudat??? Nu trebuia sa ia o decizie pe loc...?? Ce ar trebui sa fac in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: lusyana , utilizator 13:54, 10 Ianuarie 2013
in legatura cu avocata mea .am rugat-o sa ma lamureasca si pe mine in cazul procesului.I am trimis un mesaj care a sunat asa : "ma puteti lamuri si pe mine??!! eu am platit niste bani pt procesul acesta si nu stiu absolut nimic, am si eu dreptul sa primesc informatii macar.Imi cer scuze ca va tot sun, dar daca vad ca nu e nici 1 interes e normal" Credeti ca am exagerat....sau am procedat cum trebuie ?? apoi va spun ceea ce mi-a raspuns ! PS:S-a dat rezolvare pe data de 11.dec.2012.. si deja e o luna si eu nu stiu absolut nimic.Recurs cand mai pot sa fac??? Pot sa fac ceva in privinta ei ??? Ca mi-a raspuns destul de urat ...
Asteptati acasa motivarea hotararii. Termenul de atac curge de la data comunicarii motivarii scrise.

Daca sunteti nemultumita de avocat, luati legatura cu un altul, dar intr-un termen util ca sa aiba timpul sa redacteze motivele de recurs, studiind si dosarul cauzei.
mi-a ajuns raspunsul de la judecatorie . De aia era nervoasa ! :) Adevarul e daunele morale+materiale nu acopera faptul ca eu am pierdut 1 an de facultate, scoala de soferi, pastile , traume ... [183 lei materiale desi dau un exemplu refacere an scolar 700 lei , scoala de soferi 1300 lei + altele ] Morale 1740 lei :) astea 2 adunate nu acopera ceea ce am cheltuit eu cu scoala /facultate ....Ce decizie ciudata!
se face recurs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

13,000 euro daune morale pt. lovire si alte violente! kisso kisso S-a intamplat la Judecatoria Oradea.... http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=271&d=MjcxMDAwMDAwMDAxMDU2MDY* (vezi toată discuția)
Solutionare sau amanare handsu handsu Cum sa interpretez , si ce anume inseamna urmatoarea nota ? 21/06/2012 Încheiere Solutie: Admite cererea. 01/11/2012 Amână cauza Solutie: pentru a se ... (vezi toată discuția)
Portalul instanțelor de judecatã. detalii despre dosare. Popescu2012 Popescu2012 1. Potrivit cărei legi (regulament intern, etc.) se asigură veridicitatea detaliilor despre dosare (ne) publicate pe portalul instanțelor de judecată? ... (vezi toată discuția)