avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere CIM

Buna, daca am un contract de perioada determinata pana la 15.12.2012, astazi pot sa trimit revisalul? (Decizia de incetare CIM cu data de 15.12.2012, CF ART. 56, lit. i este corecta????)Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 14 Decembrie 2012
@IGHI
O sa verific si eu ... Nu de alta, dar noi vom avea concediu din 21.12 - 07.01.2013, timp in care in 04.01.2013 expira un CIM pe perioada determinata si evident as vrea sa trimit incetarea in 21.12. Aici e vorba de mai multe zile asa ca ar fi chiar o problema daca s-ar intampla ce spuneti dvs. Dar in principiu, data operarii REVISAL nu ar trebui sa influenteze cu nimic vechimea salariatului...
Daca ar fi datele eronate nu mi le-ar arata corect la Contracte Individuale de Munca Salariat ....
Va spun ca nu are cum sa influenteze vechimea in munca transmiterea anterioara si nici cea ulterioara termenului stabilit de lege si nici nu se modifica articolul cu care a incetat raportul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)
Transmitere decizie incetare de drept a cim in revisal sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Un salariat a depus o cerere de incetare a raporturilor contractuale precizand ca indeplineste conditiile de pensionare pentru limita de ... (vezi toată discuția)