Buna ziua,
deoarece a fost o perioada mai grea am ramas in urma cu plata intretinerii. Atat presedintele asocoatiei de proprietari cat si administratorul au facut scandal, m-au amenintat ata cu judecata cat si cu bataia, nu am putut discuta cu ei. Ieri am fost sa le platesc intretinerea pe o luna restanta si din nou am fost injurat si amenintat si mi s-a inchis usa in nas, spunadu-mi-se ca ori platesc tot ori deloc. Din cate stiu eu nu au dreptul sa imi refuze plata, va rog frumos sa imi spuneti ce pot face. Multumesc!
ieri am filmat toata discutia. administratora mi-a raspuns cand i-am spus ca nu are dreptul sa refuze plata ca ea are dreptul sa faca ce vrea ea. si apoi a iesit sotul dansei la usa si a inceput sa urle si sa ma ameninte cu bataia si cu oprirea apei.
Eu in locul dvs. as schimba banii in celalalt buzunar si as considera ca am achitat. Eu nu inteleg de loc de ce insistati sa achitati ceea ce va este refuzat.:(
Pentru ca ei abia asteapta sa ma dea in judecata. Vreau sa nu depasesc cele 90 de zile pt ca nu mi-as putea permite suportarea cheltuielilor de judecata. Presupun ca este si un interes la mijloc sa ma dea in judecata!
Sper ca veti transmite banii cu mandat postal ca sa nu fiti apoi d-voastra acuzata ca nu ati dorit sa platiti. Iar filmarile cu pricina sunt degeaba...
De ce va este frica sa nu va judecati cu asociatia ?. La judecatorie nu se mananca oameni, nici asociatia nu poate fi sigura 100% ca v-a castiga procesul.