Buna ziua! Va rog, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Lucrez intr-o insitutie publica, am fost sanctionata pe nedrept, mi s-a facut o evaluare la comanda si am primit calificativul nesatisfacator, pe care l-am contestat. Am auzit ca s-a dat al 13-lea salariu si m-am dus sa intreb de ce nu am primit. Mi s-a spus ca m-a taiat primarul de pe lista. Este corect ce a facut?
Apropo...Care este institutia publica care a platit al 13-lea salariu pe 2008? DGFP a interzis Trezoreriilor sa faca plata acestuia pana la aprobarea bugetului, vizarea lui si depunerea la Trez..Sau doar la Bacau ?
Ceea ce face DGFP etse un abuz, intrucat cel de-al 13-lea salariu nu se plateste din bugetul pe 2009 .. acesta deja fusese stabilit in Legea bugetului de stat pe 2008.
Cunosc o institutie care deja a platit cel de al 13-lea salariu si consider ca publicarea numelui nu ar face decat sa creeze anumite discutii si controale inutile din punctul meu de vedere.:(
Aveti dreptate. Al 13-lea salariu a fost prevazut in bugetul pe 2008, care a fost adoptat de catre Consiliul Local. Asa ca aceasta prevedere bugetara exista si este perfect legala.
Al 13 lea salariu
nedreptate
Rog respectuos sa ne comunicati cand se acorda al 13 salariu pentru unitatile penitenciare ?
D-l Boc ne spune mereu ca nu s-a aprobat bugetul, dar salariul ... (vezi toată discuția)