buna am o mare problema va rog sa ma ajuta-ti sint mama a 2 copii primul a fost cu fostul meu sot, am divortat de el si dupa o aventura am ramas insarcinata tatal biologic nu si-a recunoscut copilul dupa nastere fostul meu concubin a dorit sa recunoasca el copilul chiar daca nu a fost al lui zis si facut. dupa care am fost deacord ca si cel mic .sa locuiasca cu concubinul meu ii spania am fost la notat am semnat actele precum sint deacord sa stea copilul la tata in spania el fiind spaniol ,dupa 9 luni am creut sa il aduca inapoi in tara la mine ceea ce a si facut problema mea este urmatoarea -eu am dosar de inselaciune art 215 si am primit cu suspendare dar cu intredictie de a parasi tara mai mult de 8 zile --spaniolul ma actionat in instanta cerind stabilirea minorului la el grav este ca stie de dosarul meu si se va folosi de el in instanta ce pot sa fac sa nu imi pierd copilul,ce urmari voi avea daca se afla ca am mintit ca este el tatal celui mic si l-am recunoscut ca tata,. eu nu am bani traiesc din alocatia celor mici va rog sa ma ajuta-ti cu un sfat
Instanta nu are cum sa-l oblige sa-l faca, dar asta nu va fi in favoarea sa, adica puteti proba si prin alte mijloace ca nu poate fi tatal copilului.
Daca nu va face testul, nici nu-l veti avea de plata :)
el nu a fost in tara cind am nascut copilul a venit ulterior am fost la notar eu prin care am dat o declaratie precum ca il recunosc ca fiind tatal celui mic prima data am semnat eu si dupa el si mai apoi am fost la primarie pentru certificat de aceea am intrebat pentru fals in declarati din partea mea
Intr-un proces privind locuinta celui mic, tatal ar avea in avantajul lui faptul ca minorul a stat la el o perioada de timp si s-a descurcat sa-l creasca, ca are mijloace pt a-l intretine. In avantajul dvs ar fi ca sunteti mamica, ca minorul locuieste deja cu dvs, dar in dezavantajul dvs aveti faptul ca nu munciti si acum recitind primul mesaj, am vazut ca deja ati fost condamnata.
Cred ca riscati sa va judecati pt " custodia" celui mic mai mult decat ati risca daca il inlaturati ca tata.
In ce priveste declaratia, nu cred ca se va ajunge la o plangere pt fals in declaratii si oricum, puteati sa va inselati asupra paternitatii.
Incercati sa discutati si cu spaniolul.. puteti negocia. Il lasati sa fie tata, dar copilul va locui la dvs si il puteti lasa in vacante la el.
Custodia copil
vooters
buna am si eu o probl loc cu sotul meu ii berlin si din motive medikcale nu pute m avea copii in martie am fost ii tara si la recomandarea unei cunostinte am ... (vezi toată discuția)