avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... trecere la norma de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

trecere la norma de venit

Buna ziua!
Am o intrebare... : am pfa si sunt la venit real. La sfarsitul anului am fost la finante si mi s-a spus ca daca depasesc norma impusa zonei in care ma aflu nu pot trece la norma de venit. Venitul meu era de 5 ori mai mare, deoarece era zona rurala si e foarte mic. Dar curand o alta persoana ce are pfa mi-a zis ca pot trece daca veniturile mele nu depases 35 000 euro. Ma puteti ajuta sa aflu care e varianta corecta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cfalnita , utilizator 21:28, 3 Martie 2010
Buna ziua

Am si eu un pfa de fapt e BIA (Birou individual de arhitectura) si sunt la impozitare in sistem real.As dori sa trec la norma pe venit.
Ati reusit sa treceti d-voastra ca am urmarit subiectul.
Ma puteti ajuta si pe mine?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa nou infiintata antispam antispam Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA cu norma de venit. Am fost la registrul comertului si la finante. Dupa ce primesc decizia de impunere de la ANAF, ... (vezi toată discuția)
Pfa platitor/neplatitor de tva, norma de venit, etc IonutStoica IonutStoica Buna dimineata stimati colegi. Sa incepem cu inceputul, sunt un tanar programator ce lucrez in principal cu clienti din Romania dar si din UE sau SUA ca ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - impozite, inchidere mariusduta mariusduta Este plin internetul cu 10 000 de discutii referitoare la PFA pe norma de venit, contributii sociale si impozitarea acestora. Cred ca nu exista nici o ... (vezi toată discuția)