avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract de inchiriere cu clauza prin care chiriasul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract de inchiriere cu clauza prin care chiriasul se obliga la plata sumei de 40.000 de euro daune

Buna ziua.Ma numesc Constantin Mihaela Cristina si am semnat de curand un contract dintr-o mare prostie si nu stiu ce sa ma fac deoarece in contract este trecuta o clauza prin care sunt obligata sa platesc suma de 40.000euro.initial m-am gandit ca o sa fac o asigurare pe spatiul(care care ca destinatie magazin alimenmtar) si ca sew rezlovza abea dupa ce m-am dumerit am realizat ca este o mare teapa si imi este mare frica de o inscenare a propietarilor pentru a ma pune in situatia de a le plati suma respectiva pe care evident nu am de unde sa o scot.Daca ma poate ajuta cineva pot trimete contractul pe email pentru a-l citi.sunt pur si simplu disperata
Cel mai recent răspuns: CRISTINA1234andrei , utilizator 17:25, 30 Decembrie 2012
Da suma este impusa de locator dar intreaga tot ceea ce se gaseste pe acea propietate nu valoareaza atat.Daca cer rezilierea contractului am trecuta o clauza in care trebuie sa platesc in contiuare chiria pana la termenul stabilit in contract.Si teama mea este ca daca e trecut acea suma imensa sa nu incerce sa imi insceneze ceva.si sa ma puna sa platesc.Evident ca acei bani nu as avea de unde sa-i scot sub nici o forma.ma gandesc ce ma poate astepta.De cand am semnat inconstient acel contract nici nu am mancat.
Clauza prin care sunteti obligata să platiti in continuare chiria, chiar daca a fost reziliat contractul este si ea abuziva si va fi considerata nescrisă si deci nu va avea nici un efect.

Nu va mai temeti, studiati noul cod civil si veti stii cum sa va aparati.
VA MULTUMESC MULT PENTRU TIMPUL ACORDAT,si pentru incurajare dar adevarul este ca imi este foarte teama.v-am zis ca de 2 zile de cand am semnat si noaptea visez suma de 40.000euro si am mancat doar 2 banane.nu stiu ce a fost in capul meu dar sper ca o sa fie bine.Crede-ti ca contra unui onorariu pot veni la dumneavoastra cu contractul pentru a-l studia amanuntit si a sti exact ce trebuie sa fac daca va fi cazul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie contract inchiriere sotha17 sotha17 Salut, la incheierii unui contract de inchiriere, proprietarul a pus conditia platii unei garantii de 1 chirie pentru cazuri clasice, de deteriorare a ... (vezi toată discuția)
Clauza de modificare a chiriei ContSters62729 ContSters62729 Am inchiriat un spatiu comercial pe o perioada de 3 ani, eu persoana fizica Este in regula o clauza de modificare a chiriei,poate fi considerata ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere inainte de termen Alihi Alihi Buna ziua dragilor, Am urmatoare situatie: Un SRL a inchiriat un spatiu comercial de la un prorpietar. Contractul a fost facut pe 1 an. Dupa 4 luni, ... (vezi toată discuția)