avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare daune auto in urma caderilor de gheata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare daune auto in urma caderilor de gheata

Mi-sa spart parbrizul datorita ghetii cazute de pe o cladire si intentionez sa-mi recuperez contravaloarea daunelor. Credeti ca este in regula? Intentionez sa invoc art. 1379 din codul civil. Din cate stiu trebuie sa platesc si o taxa de timbru, parca 50 de lei si 8% din ce depaseste 500 de lei. Mentionez ca nu am studii juridice si as dorii o parere.

Multumesc anticipat si un an nou fericit tuturor
Cel mai recent răspuns: stelu11 , utilizator 22:03, 4 Ianuarie 2013
Nu, masina nu este asigurata CASCO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)
Avarii auto cauzate de cadere de zapada acoperis balcon viomari viomari Buna sera, Am si eu o speta si va rog daca se poate sa-mi spune-ti ce este de facut. Azi m-am trezit ca zapada de pe acoperisul balconului unui vecin de la ... (vezi toată discuția)
Legislatie gheata de pe bloc, avarie masina stefan_cta stefan_cta Buna seara, Saptamana trecuta am gasit masina parcata pe unul dintre locurile de parcare din fata blocului in care locuiesc cu parbrizul spart si cu plafonul ... (vezi toată discuția)