Decizia nr.17 din 12.11.2012 in cazul in care unii inculpaţi se prevalează de art.320.1 iar altii nu in cazul unor cauze care su conexiune intre ele (ex. art.7 legea 39/2003) judecătorul care judeca cauza poate judeca ambele cauze. In cazul meu cauza a fost disjunsa si a fost judecată de doi judecători separat. Acum as vrea sa cer casarea sentintei si trimiterea spre rejudecare pt a fi judecata de acelasi judecator. Oare se poate?
Singura proba de ex in ce priveste aderarea le un grup infracţional org este ca prin prepararea de 320.1 eu de fapt am recunoscut tot materialul de urmarire penala.
Dupa parerea mea instanta de recurs poate analiza intrega hotarare chiar si asa insa nu prea se procedeaza asa de fel...
Trebuie aduse argumente care sa va sustina teza.
Pare simplu dar poate fi complicat...
După părerea mea problema D-voastră nu ține de completul care judecă. Indiferent dacă este același complet sau altul, dacă instanța nu e lămurită cu faptele prezentate și probate prin rechizitoriu poate dispune rejudecarea după procedura normală și administra de probe în faza cercetării judecătorești.
Contrabanda cu tigari
adi_p525
Am fost trimis in judecata pt. contrabanda cu tigari( art.270 rap. la art.274 legea 86/2006 modificata in 2010), pt. aderare la un grup infractional organizat, ... (vezi toată discuția)