avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire dupa mama decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire dupa mama decedata

Buna ziua,
Sotul meu are un frate plecat in Spania, iar de curand s-a hotarat dezbaterea mostenirii dupa mama, aceasta fiind decedata. Acum multi ani ei s-au inteles ca fratele sa-i lase partea lui sotului. Ce document trebuie sa trimita fratele din Spania, ce anume trebuie precizat in acest document pentru a fi valabil la noi in tara si cata valabilitate are ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marina-maria , utilizator 20:27, 3 Ianuarie 2013
Declaratia este valabila mereu...nu are termen de valabilitate.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Buna seara!fratele meu in urma cu 30 de ani a dat declarație ... Fiecare pe limba lui Fiecare pe limba lui Buna seara!fratele meu in urma cu 30 de ani a dat declarație la.notar de renunțare la partea sa din mostenire (casa) ce i se cuvenea de la mama noastra, ... (vezi toată discuția)
Renuntare la succesiune ions ions Cinci frati renunta la mostenirea dupa tata, aceasta revenind mamei si unui frate. Intre timp apar titluri de proprietate pe alte terenuri ale defunctului, (pe ... (vezi toată discuția)