avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dovada care sa ateste ca am avut un SRL si ca mi-am ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dovada care sa ateste ca am avut un SRL si ca mi-am platit darile la stat

Buna ziua,
am o intrebare:

De unde pot sa scot o adeverinta/dovata care sa ateste ca am avut un SRL si ca mi-am platit darile la stat??

Firma a fost infiintata in 2007 si am fost 2 asociati si am vandut-o acum in decembrie 2012 si nu avea datorii la momentul respectiv.
Mie imi trebuie actul acesta pentru obtinerea "blue card-ului" in Anglia.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 13:10, 6 Ianuarie 2013
Nici nu am venit in contradictie cu dvs sau cu celalalt coleg in ceea ce priveste cazierul fiscal. Dar, dat fiind ca societatea a fost vanduta in cursul lunii decembrie 2012, iar termenul de declarare si de plata a taxelor si si impozitelor ptr luna decembrie 2012 este la 25.01.2013, chiar va recomand scoaterea unui certificat de atestare fiscala atat de la ANAF (ptr taxe si impozite datorate bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale), cat s si a celui de la Directia de taxe si impozite locale (ptr taxele si impozitele datorate bugetului local).
jade_0923 a scris:

Nici nu am venit in contradictie cu dvs sau cu celalalt coleg in ceea ce priveste cazierul fiscal.

Va asigur de toata consideratia mea...incercam fiecare sa ii ajutam pe oameni cat si cum putem, nici vorba de contradictie, dimpotriva consider constructiv tot ceea ce s-a discutat. Mi se pare oricum bizar sa dovedesti ca ai avut un SRL si ti-ai platit toate darile la stat pentru a ti se elibera blue card-ul, din moment ce ai indeplinit toate cerintele legii privind cesiunea partilor sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal gabrieledi gabrieledi Buna ziua!O intrebare,va rog...Sunt din Botosani dar,acum 2 luni m-am mutat in Constanta.Inca nu mi-am facut mutatia pe buletin,deci adresa de pe buletin este ... (vezi toată discuția)
Cumparare firma onicutza onicutza buna ziua! am nevoie de un sfat,ma poate ajuta cineva??? vreau sa cumpar un magazin cu tot ce este in el inclusiv firma.proprietarul actual pleaca in ... (vezi toată discuția)
Firma de recrutare geo26 geo26 La multi ani! as vrea sa infiintez o firma de recrutare pentru a trimite muncitori romani in strainatate. De ce avize as avea nevoie, despre codul CAEN sau ... (vezi toată discuția)