avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rate neachitate
Discuție deschisă în Executare silită

Rate neachitate

Buna ziua,
Am o executare silita pentru rte neachitate , m-am intalnit cu executorul la birou am declarat ca am doar o masina pe numele meu , opel corsa di 1997 am incheiat un act prin care eu voi achita o anumita suma lunar , am achiat cand am putut dar de vreo 3 luni nu am putut achita si am primit iar somatie , eu nu am serviciu, am o firma Intreprindere individuala - coafura frizezie , dar fiind la inceput lumea nu prea are incredere si acum pe perioada iernii este inchis ( apa inghetata, fara caldura) . O sa iincep sa mai achit cand voi avea bani si poate rezolv cu serviciul . Am 47 de ani .
este posibil sa -mi opreasca si din acesti bani atunci cand intra in cont ( contul este la alta banca pe numele meu)?


Daca se va ajunge la poprire pe conturile bancare, acela fiind un cont pe nemele dvs, nu veti mai putea retrage banii. Banii vor fi virati catre executor.
Prescriptia intervine daca respectivul creditor nu staruie in executare, uita de dvs vreo 3 ani, iar dvs nu faceti acte intrerupatoare ale termenului. Dvs ziceti ca ati platit pana acum 3 luni..nu poate fi vb de presciptie deocamdata si nici nu pare ca au uitat de dvs.. cum n-ati platit , cum ati fost somat s-o faceti.

Daca eu voi fi in incapacitate de plata , fara servciu si fara bunuri , ati spus ca se va trimite creditorului titlul executoriu , si dupa aceea ce se va intampla?
Eu platesc la Finante sanatatea pentru ca am o intreprindere individuala , am incheiat cu cei de unde am luat creditul si o asigurare de viata , intrebarea mea este se ppate aoperi o parte din credit cu acea asigurare ? Daca eu voi fi in imposibilitatea de a mai tine aceasta firma pentru ca merge f rau , fara venituri mai ales in aceasta perioada ( coafura - frizerie , asistenta resurse umane si asistenta IT ) sunten intr-o comuna si oamenii au venituri mici, Dca eu o suspend sau renunt ce se va intampla daca eu nu mai platesc nici sanatatea.? Mai este valabila asigurarea de viata?

Asigurarea de viata va fi valabila atata timp cat platiti contravaloarea ei. Daca nu mai platiti contributia de sanatate nu mai beneficiati de asigurare medicala.
Buna ziua,
1. Ce se va intampla daca eu nu imi gasesc serviciu o erioada mai indelungata si nici bunuri nu am ce se va intampla cu creditul neachitat pe care il am ?
2. Mama mea nu stie de acest credit :( eu am o fetita de 4 ani si vrea sa ii faca contract de donatie ficei mele ,( casa si pamant) , poate executorul sa puna sechestru pe aceste bunuri dupa intocmirea contractului de donatie, daca ea este minora si eu cred ca ii voi administra bunurile pana la majorat ?
3. Am trimis o adresa prin care anunt biroul executor ca nu am serviciu si nu pot achita ratele si voi incepe sa achit in momentul cand ma voi angaja, am procedat bine?
Multumesc!
As mai avea o intrebare.
Mama are paman pe rol , paman pentru care se dau bani prin APIA (fonduri Europene) , pentru a nu mai umbla mama prin birouri si pe drum, am fost la primare si am adev sa o reprezint eu. Am cont in banca unde au intrat banii din aceste fonduri. Intrebarea mea este executorul are voi sa-mi ia acesti bani din cont?

Alte discuții în legătură

Lamurire fabbbiogt fabbbiogt Am un credit la brd din 2007,am achitat 3 luni si pe urma nu am mai avut posibilitati.Pe data de 02.11.2010 am gasit in usa somatie si instiintare poprire de ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restante mutex mutex Buna ziua Am si eu o inrebare legata de ceea ce se poate executa. Acum cativa ani am facut 3 credite.1 este pentru un card de cumparaturi, unul pentru nevoi ... (vezi toată discuția)
Restante rate banca rosiorilor rosiorilor In timp ce eram angajat am contractat un credit de nevoi personale. Am fost disponibilizat, am anuntat banca despre acest fapt , intand in somaj am solicitat ... (vezi toată discuția)