avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rate neachitate
Discuție deschisă în Executare silită

Rate neachitate

Buna ziua,
Am o executare silita pentru rte neachitate , m-am intalnit cu executorul la birou am declarat ca am doar o masina pe numele meu , opel corsa di 1997 am incheiat un act prin care eu voi achita o anumita suma lunar , am achiat cand am putut dar de vreo 3 luni nu am putut achita si am primit iar somatie , eu nu am serviciu, am o firma Intreprindere individuala - coafura frizezie , dar fiind la inceput lumea nu prea are incredere si acum pe perioada iernii este inchis ( apa inghetata, fara caldura) . O sa iincep sa mai achit cand voi avea bani si poate rezolv cu serviciul . Am 47 de ani .
Astazi executorul a trimis o adresa prin care cere bunurile detinute de mine.
Daca se poate un raspuns. Pot face contestatie la executare?
Multumesc.
Pt care datorie sunteti executat silit ?
Buna seara.
Banca a facut executare...nu au avut ce executa...m-au dat la firma de recuperare ....K ....nu am colaborat cu ei decat cateva telefoane....nu am achitata nimic ......si aceasta firma m-au executat acum de cateva zileam primit .... acel act pe care l-am mentionat mai sus. Am luat legatura cu executorul si urmeazasa ma intalnesc cu el.Ar fi bine sa vorbesc mai intai cu un avocat? Sa ii trimit o adresa executorului precum ca nu am serviciu?
Prima executare din partea bancii a fost in toamna anului 2012...din 2013 am trecut la firma de recuparare....
Ar trebui sa consultați un avocat, sa vadă actele, poate se impune sa contestați executarea, depinde f mult dacă și când s-au mai făcut acte de executare în dosar.

Alte discuții în legătură

Lamurire fabbbiogt fabbbiogt Am un credit la brd din 2007,am achitat 3 luni si pe urma nu am mai avut posibilitati.Pe data de 02.11.2010 am gasit in usa somatie si instiintare poprire de ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restante mutex mutex Buna ziua Am si eu o inrebare legata de ceea ce se poate executa. Acum cativa ani am facut 3 credite.1 este pentru un card de cumparaturi, unul pentru nevoi ... (vezi toată discuția)
Restante rate banca rosiorilor rosiorilor In timp ce eram angajat am contractat un credit de nevoi personale. Am fost disponibilizat, am anuntat banca despre acest fapt , intand in somaj am solicitat ... (vezi toată discuția)