avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz prezentare la lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz prezentare la lichidare

Ce pot face impotriva unui angajat al carui contract a ajuns la fina si refuza sa se prezinte pentru inventar, lichidare, predarea bunurilor societatii (telefon, facturi etc) precum si a marfurilor primite?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 25 Ianuarie 2013
Nu a raspuns nici la a doua convocare. As vrea sa ii fac o plangere penala pentru nevirarea banilor incasati prin emitere de facturi si chitante. Unde se depune aceasta? Cumva la sectia de politie de la sediul angajatorului?
Da, plangerea penala se depune la Sectia de Politie in raza caruia are sediul angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de lichidare. concediere salariat. inventarierea bunurile aflate pe subinventar. georgelgica georgelgica Un salariat a fost concediat disciplinar. Problema e ca acesta refuza sa-si faca lichidarea. Care este procedura inventarierii bunurilor aflate pe subinventar. ... (vezi toată discuția)
Inventar in lipsa gestionarului vbebis@yahoo.com vbebis@yahoo.com Sunt gestionar la o sc. Am fost chemat telefonic la un inventar inopinat dar in acel moment ma aflam deja in provincie, a doua zi fiind liber. M-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Inventar Miliana Miliana Sunt proaspat angajata pe un post de operator facturare -gestionar la un mic depozit de birotica si papetarie. Spuneti-mi, va rog, daca preluarea gestiunii, ... (vezi toată discuția)