am fost data afara in luna in luna nov cf art 65 aln 1.Desi am facut cerere de acordare a salariului compensatoriu cuvenit, care in mod normal nu trebuia facuta, nu am primit nici in ziua de azi nici banii nici un alt raspuns.acum am facut plangere la ITM.Ceea ce voiam sa va intreb: pot in paralel sa trimit fostului angajator o cerere de despagubire deoarece nu mi-a acordat banii?
despagubirile pot fi acordate retrospectiv sau numai de acum si pana se va solutiona problema?
multumesc
Nu este un raspuns ironic ... ci doar o intrebare retorica. :(
Cererea de chemare in judecata a angajatorului poate fi depusa de catre dvs personal sau de catre un reprezentant al dvs. Cererea se depune la Tribunalul Judetean in a carui raza teritoriala aveti domiciliul. Cererea este scutita de taxa de timbru judiciar si de timbru judiciar.
Pot fi exemplificate ca situaţii frecvente în care se poate angaja răspunderea angajatorului pentru prejudiciile produse salariatului, următoarele: refuzul angajatorului de a achita salariatului drepturile băneşti cuvenite, împiedicarea salariatului de a munci, situaţia concedierii nelegale etc.
Salar
ContSters71676
As vrea sa stiu daca salarul de incadrare pentru calificati este de 720 lei plus sporul de vechime de ce unele societati nu il respecta,si cum ar putea fi ... (vezi toată discuția)