avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incompleta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incompleta?

Aceasta este decizia de desfacere a contractului
de munca pe care am primit-o ieri.Ce sanse credeti ca as avea intr-un eventual proces?Trebuie sa mai primesc inca o decizie?Asa scrie!Intre 06.02.2009 si 26.02.2009sunt 20 de zile calendaristice,nu lucratoare!!!!E completa?Mie nu mi se pare! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 9 Februarie 2009
Puteti contesta decizia in termen motivand ca angajatorul nu a acordat preavizul de 20 zile.
Decizia o poate contesta doar din momentul in care i-a fost comunicata, pana atunci nu are decat sa astepte comunicarea deciziei si sa respecte c.i.m. pe perioada preavizului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu in cazul desfacerii contractului de munca ramona1986 ramona1986 buna! in cazul desfacerii disciplinare a contractului individual de munca, salariul compensatoriu si respectarea termenului de preaviz de catre angajator sunt ... (vezi toată discuția)
Reducere post calin andrei calin andrei buna ziua;va rog sa-mi raspunde-ti la urmatarea problema:mi s-a comunicat ca se reduce postul pe care sint angajat;motivul era nerealizarea target-ului de ... (vezi toată discuția)
Termen preaviz impact impact Buna seara, Am nevoie si eu de o lamurire . Preavizul in cazul demisiei este de 15 zile [b]calendaristice[/b] pentru functiile de executie si 30 zile ... (vezi toată discuția)