avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modificare CIM determinat in CIM nedeterminat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modificare CIM determinat in CIM nedeterminat

Un angajat are CIM determinat (salariul brut de incadrare 2500 lei) valabil pana in data de 14.01.2013, expira in 15.01.2013.
In data de 15.01.2013 semneaza un nou CIM, care incepe cu 16.01.2013, pe perioada nedeterminata si cu un salariu brut de incadrare de 3000 lei.
Cum se poate inregistra situatia data in D 112 ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 9 Ianuarie 2013
Pentru un CIM valabil pana in 14(inclusiv), facem incetare in REVISAL obligatoriu in 15.
Pentru noul CIM, cel mai devreme il pot inregistra in 15, dar cu incepere din 16.
Chiar asa ? .. eu va pot contrazice .. cu textele de lege pe care el omiteti sau le aplicati gresit
va pot lasa un numar de telefon undeva, ca sa lamurim problema ?
Sau mai bine renunt. Eu doream sa fiu lamurit in legatura cu problema mea si nu sa facem polemica pe alta discutie.
Imi cer scuze.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
IulianRD, utilizator
Referitor la ce a tinut de legislatia muncii , eu mi-am expus punctul de vedere ... cu privire la D112 nu ma pot pronunta ca nu sunt contabil sau economist etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Modificare durata contract alina40 alina40 Buna ziua, am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in ... (vezi toată discuția)
Salariata in cic careia ii expira contractul muscalucristina muscalucristina buna ziua, am o salariata care a intrat in cic in data de 01.05.2013 iar acum pe 10.10.2013 ii expira contractul de munca. Vreau sa stiu daca ii pot ... (vezi toată discuția)