avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz conform art 65 codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz conform art 65 codul muncii

Am nevoie de o informatie si va multumesc in prealabil celor care o veti da.
Am fost anuntata ca voi fi disponibilizata conform art 65 codul muncii, urmeaza sa semnez si hartia oficiala. Mi s-a spus ca va trebui sa plec dupa 20 zile lucratoare. Intrebarea mea catre dvs este: daca in perioada de preaviz intervine o problema medicala la mine sau, Doamne fereste, la copilul meu se va suspenda acest preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 11 Ianuarie 2013
mihaitzab

Intr-adevar, pe perioada de preaviz veti merge la serviciu 4 ore/zi ... pe perioada de preaviz, atat anagajtorul cat si salariatul au aceleasi drepturi si obligatii prevazute in c.i.m. .. prin urmare, veti putea beneficia de tichete de masa
si in cazul in care eu deja mergeam 4 ore ?
Da, intrucat durata timpului de munca in preaviz este cea prevazuta in c.i.m., daca in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia nu se prevede altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata orelor de munca in preaviz la concediere marianams70 marianams70 Buna ziua, am primit o comunicare in data de 08.08.12 ca potul care il ocup se desfiinteaza dar nu din motive economice ci pentru ca asa a hotarat ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - concediere sau demisie ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU mar interesa un cod al muncii mai detaliat cum ar fi daca cineva isi da demia stiu ca trebuie sa stea 20 de zile lucratoare - preaviz insa am aflat de ... (vezi toată discuția)
Oprire bonuri de masa si conditii de demitere gbaii gbaii 1. Se poate legal, ca un angajator sa nu mai dea salariatilor bonuri de masa, fara sa-i anunte in prealabil, avand doar ca explicatie ca firma merge in ... (vezi toată discuția)