avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilirea paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilirea paternitatii

Vreau sa va intreb...
Poate paratul sa ceara intr-o intampinare (dosar in fond, actiune de stabilire a paternitatii) admiterea actiunii reclamantei?
Ea solicita instantei sa stabileasca paternitatea minorului in sensul ca paratul e tatal copilului, iar el e de acord cu asta.
Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2009
Lacramioara Macovei,
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Macovei , 20:44, 9 Februarie 2009
Nu e musai pentru bani, cunosc si alte motivari personale in practica...

Oricum, de ce sa mai continue dosarul, tatal poate face o recunoastere, vine cu o copie a hartiei la dosar si acesta ramane fara obiect!
E cea mai simpla solutie, mai ales ca nu se cer nici cheltuieli...
se poate sa nu se mai prezinte amandoi, odata ce domnul a facut recunoasterea si toata lumea e multumita!

Oricum, nu am inteles cum anume nu s-a prezentat la termenele anterioare, dar a venit sa spuna ca vrea termen pentru avocat si va mai veni sa depuna intampinare... au mai fost termene intre si nu ne-ati spus de ele? Ca din relatare pareau singurele...

Adica sunt variante, doar ca nu inteleg ce anume se urmareste, daca se doreste si incredintare si pensie, se continua dosarul, daca e numai stabilire paternitate, ca mai sus...
Multumesc pt ajutor.
Au fost 2 termene. La primul reclamanta a depus cererea de chemare in judecata (prin av.) iar paratul a trimis prin fax la dosar cerere pt angajare aparator.
La al doilea termen paratul a depus tot prin fax, intampinarea prin care e de acord cu pretentiile reclamantei.
S-a acordat termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentare la proces dorel13 dorel13 Un parat, intr-un proces de partaj, de iesire din indiviziune, a trimis intampinare in care a spus ca nu are nicio pretentie, nu vrea nimic si este de acord ... (vezi toată discuția)
Intampinarea este obligatorie? crisdario crisdario La procesul care il am pe fond in citatie se cere a se depune intampinarea inainte cu cinci zile de data primei infatisari.La cele cerute de reclamanta nu am ... (vezi toată discuția)
Termene de depunere cereri reconventionale si propunere probe romeosuceava romeosuceava CARE ESTE TERMENUL LEGAL DE DEPUNERE A UNEI CERERI RECONVENTIONALE ? SI DACA SE POATE DEPUNE LA AL TREILEA TERMEN DE LA INCEPUTUL PROCESULUI SI TOTODATA ... (vezi toată discuția)