avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lamuriri referitor la adunarea generala proprietarilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lamuriri referitor la adunarea generala proprietarilor leg 230/2007

daca la art.25.al(4) din legea 230/2007 se spune asa:'' hotararile adunarii generale se consemneaza in registru procese verbale al asociatiei , se semneaza de catre toti membrii comitetului executiv si se comunica in scris tuturor proprietarilor''.Am inteles ca asociatia de proprietari poate stabili penalitati sumelor restante numai in adunarea generala.Asociatia mea nu a iuncalcat acest articol de lege cand nu a comunicat proprietarilor decizia luata?
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 22:53, 21 Februarie 2009
felix34 a scris:

dle adriantot ..., informarea se poate face prin bilete in cutiile postale ale fiecarui proprietar cu deciziile respective. stiu ... o sa-mi spuneti ca seamana a scarpinat cu o mina la urechea din partea opusa, ca vor fi cheltuieli suplimentare cu hirtia, cartusele de imprimanta, etc. dar repet ... nu toate asociatiile au posibilitatea fizica de a monta avizier mare la intrare.....

N-am citat integral sa nu ocupam spatiul . Sunt absolut deacord cu dv si metoda asta o aplicam si noi cu fluturasi in cutia de posta , pentru ca afisierele sunt mici. Apoi omul ia din cutie ce mai are si duce acasa si anuntul de la asociatie. Mai postam afisele pe pereti, pe geamul de la intrare , in lift, etc. De ce credeti dv ca eu as fi impotriva a ceea ce spuneti dv cand noi aplicam de mult timp asa ceva !?
O zi buna!
Cu biletele in cutia postala e discutabil... Cum dovedesti ca mi-ai pus biletul in cutie? Eu zic ca nu mi-ai pus, nu mi-ai comunicat nimic... Dovedeste contrariul...Pe cand afisarea la avizier si intocmirea unui pv de afisare este mai mult decat acoperitoare...
hotararile se iau numai inadunarile generale in limite legale si statuare...iar comunicarea se face IN SCRIS FIECARUI PROPRIETAR indiferent daca a fost la sedinta sau nu.Comisia de cenzori ia numai decizii pt indeplinirea hotararilor in AG. si se poate afisa la avizier.
proprietaru a scris:

hotararile se iau numai inadunarile generale in limite legale si statuare...iar comunicarea se face IN SCRIS FIECARUI PROPRIETAR indiferent daca a fost la sedinta sau nu.Comisia de cenzori ia numai decizii pt indeplinirea hotararilor in AG. si se poate afisa la avizier.
oi fi eu impotriva administreatorilor si presedintilor CARE INCALCA LEGISLATIA, dar dvs sinteti total impotriva lor, indiferent daca incalca sau nu legislatia romaneasca.
doamna ienupar05, in mesajul care a initiat acest topic, a prezentat urmatoarele :
art.25.al(4) din legea 230/2007 se spune asa:'' hotararile adunarii generale se consemneaza in registru procese verbale al asociatiei , se semneaza de catre toti membrii comitetului executiv si se comunica in scris tuturor proprietarilor''

se pare ca ati omis sa cititi cu atentie cele doua acte normative si mesajele din prima pagina a acestui topic
unde ati gasit formularea
comunicarea se face IN SCRIS FIECARUI PROPRIETAR indiferent daca a fost la sedinta sau nu
, ca oricit as cauta nu voi gasi asa ceva.
comunicarea in scriss la avizier este mai mult decit suficienta. ea indeplineste cele doua conditii:
1. se comunica deciziile
2. comunicarea se face IN SCRIS, FIECARUI PROPRIETAR care binevoieste a arunca o privire PE TOT AVIZIERUL (pentru care ati platit o cota parte), nu numai la tabelul de intretinere.
v-a oprit cineva sa va uitati la toate afisele SCRISE postate la avizier ?
daca ati fi presedinte ati comunica in scris fiecarui proprietar si l-ati pune sa semneze de primirea comunicarii deciziei ? in acest caz, cum veti lua semnatura de la proprietarii plecati prin si din tara ? ? ?
iertati-ma ca v-o spun, dar ati inceput s-o luati pe aratura rau de tot din cauza inversunarii impotriva presedintilor si administratorilor. aveti sechele mari din cauza celor suferite la bloc:))
recunoasteti asta si mai aveti sanse de vindecare. pentru ca recunoasterea greselii este doar primul pas;)
Ce se intampla in cazul in care comitetul executiv nu afiseaza deciziile luate la avizier si in nici un alt loc, proprietarii pot comenta si interveni asupra lor sau sunt obligati sa le respecte?

Alte discuții în legătură

Poate sa ma ajute cineva cu o baza legala??? scarlet scarlet poate sa-mi indice cineva o baza legala (OMF sau ceva asemenea) prin care listele de plata trebuie sa contina data intocmirii, data afisarii, procent ... (vezi toată discuția)
Președinte de asociație de locatari.fișa postului bună seara, ... 666ate 666ate Președinte de asociație de locatari.Fișa postului Bună seara, aș dori să știu atribuțiile unui președinte de bloc. Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Fișa postului de președinte de asociația de locatari gothardetelka59 gothardetelka59 Bună seara,aș dori să știu care ar fi atribuțiile unui președinte al asociației de locatari (fișa postului) Mulțumesc (vezi toată discuția)