avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

buna seara ...am o intrebare....am primit acasa o citatie de la parchetul de pe langa judecatoria satu mare...si eu sunt in alt judet si am de la instanta interdictie de a nu parasi localitatea ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: adelina032 , utilizator 08:29, 22 Septembrie 2013
Repet, se poate suspenda temporar aceasta masura, drept urmare se ia mai intai legatura cu instanta care a dispus-o, acolo pe baza citatiei cereti ridicarea masurii temporar. Dupa puteti sa va deplasati la locul unde sunteti citata.
da..pana la urma cei care mi-au trimis citatia au luat llegatura cu procurorul care ma ancheta si le spusese scurt ca nu poate revoca interdictia de a nu parasi localitatea si daca vor sa imi ia declaratii sa vina ei in localitateceea ce sa si intamplat...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- interdictie de a parasi tara din pricina unui divort VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Am o intrebare la care vreau un raspuns serios. Care sunt situatiile in care unei persoane i se poate aplica interdictia de a parasi tara. Daca o actiune de ... (vezi toată discuția)
Interzicere parasire localitate sau tara addy92 addy92 buna seara.se poate obtine interzicerea parasirii tarii sau a localitatii in cazul unui medic ce a comis un malpraxis rezultand decesul unei persoane,din ... (vezi toată discuția)
Penal-interdictie de a parasi localitatea Utilizator93 Utilizator93 Buna seara! Asupra mea s-a luat masura de siguranta de a nu parasi localitatea, cu obligatia de a ma prezenta la sectia de politie in raza careia se afla ... (vezi toată discuția)