avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare statut angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare statut angajator

Institutul la care lucrez, ca urmare a unui HG, si-a schimbat statutul din sucursala a unui Institut National in cel de filiala cu personalitate juridica a aceluiasi institut. Drept urmare, institutul a primit un nou J si un nou CUI. Tuturor salariatilor li se cere sa semneze o cerere de demisie de la vechiul institut si un CIM cu noul insitut (denumirea acestuia ramanand neschimbata). Ni se spune ca nu e decat o formalitate. Asa este? Nu pot aparea reperecursiuni sau probleme ulterioare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 15 Ianuarie 2013
ANAF-ul solicita acest lucru din alte puncte de vedere si nicidecum din punct de vedere al legislatiei muncii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim dany2005 dany2005 Va explic pe scurt dintr-o unitate cu personalitate juridica care avea o structura arondata de curand s-au facut doua unitati cu personalitate juridica, urmand ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa reintegrare ileanasimona ileanasimona Buna ziua., rog ajutor pentru urmatoarea situatie In urma unei contestatii a salariatului, Tribunalul a dispus reintegrarea acestuia pe postul detinut ... (vezi toată discuția)
Revisal - noi vs itm bisisica bisisica Salutare. Va aduc si eu in atentie o problema a acestui soft minunat. Speta: O persoana vine se angajeaza pe punctul de lucru, adica pe un CUI, sa ... (vezi toată discuția)