Buna ziua
Am revenit dupa ceva timp si as dori sa cer o parere in legatura cu cele 2 hotariri dupa fond si dupa recurs care au fost aproape identice .As dori sa cotinui si in apel dar nu mai cred in justitie.De altfel in acest timp a aparut o problema care ma face sa nu-mi pot stapani indignarea dupa ce in instanta am crezut ca se va tine seama de faptul ca sotul meu are un copil recunoscut din afara casatoriei care la momentul divortului avea varsta de 2 ani s-a tinut seama doar de venituri .Acum a aparut o dovada clara adica pe un post national de televiziune a declarat ca a sustinut material pe mama copilului sau si pe fiica cea mai mare acum in varsta de 17 ani de la varsta de 4 ani iar noi suntem divortati de 3 ani ,poata sa ma lumineze si pe mine cineva cum un om care face acest lucru poate castiga 60% din bunuri si ma poate executa silit in orice moment pentru ca eu platesc o rata lunara de700 lei pe luna la un salariu de 750 lei si mai am de platit 3 ani bani investiti in locuinta in care am ramas eu in timpul casatoriei si stie foarte bine ca nu am de unde sa-i dau suma respectiva si uite asa un partener ramane cu o casa si o masina si sa primeasca si suma de 50000lei iar eu voi ajunge la executare unde nu se va putea obtine nici in cele mai frumoase vise suma estimata de evaluator si asa dupa o viata am toate sansele sa raman doar cu datoria la banca si fara nimic ,poate cineva sa ma lumineze ca nu mai am nici o speranta.
Ca sa ne intelegem la fond am avut 2 avocati primul cucare am incepur dupa ce a fost platit mi-a spus ca a dat examen si va fi avansata da ma lasa pe mana cuiva de incredere care a pierdut cu brio.
Apoi la recurs am avut o persoana cu o reputatie buna si dupa ce am intrebat mai multe persoane din bransa.Am semnat un cotract i-am platit 50% din onorariu dupa contract si restul dupa ce urma sa obtina asa cum dumnalui a scris in contract refacerea expertizei si obtinerea 50%el 50%eu .
.Dupa finalizarea recursului el are 60%iar eu am 40%din si o datorie de care as vrea sa o platesc dar o sa fiu datoare cel putin 15 ani la venitul meu dar nimeni nu-mi da asemenea imprumut Cel mai grav e faptul ca persoana de la recurs mi-a cerut si cealalta parte de onorariu spunandu-mi ca-i pare rau da am pierdut pe mana avocatilor de parca el nu avea nici o vina.Senin si increzator ca si asa nu mai obtinem nimic da sa mergem pana la capat.
Partaj judiciar
Tedesco
Buna ziua!
[b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)