avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatie

buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o hidroizolatie,reparare acoperis....etc.ce autorizatie trebuie sa cer?sau ce trebuie mai intai sa fac?va multumesc.
Eu nu asi risca sa mansardez, chiar doar cu lemn, fara o expertiza facuta de profesionisti, este viata dumneavoastra in joc, chiar si pentru ceva de lemn tot trebuiesc turnati cativa stalpi de rezistenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)
Reconstructie gard c2004 c2004 Am nevoie de autorizatie de constructie? Gardul existent este din fundatie de beton la nivelul pamantului,stalpi din teava si sipci de lemn. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)