avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Director general si administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Director general si administrator

Un asociat la un SRL cu 4 asociati poate fi si director general si administrator al firmei.Cu cine trebuie sa semneze contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: thea30 , utilizator 08:58, 11 Februarie 2009
Orice modificare a contractului individual de munca, deci si a salariului, se face prin incheierea unui act aditional semnat de ambele parti. Iar in speta fiind vorba de aceeasi persoana atat ca angajat, cat si ca angajator nu este corect ca el sa semneze pentru ambele parti. Deci ar trebui ca reprezentant al angajatorului sa fie o alta persoana (sa zicem ca un alt asociat sau altcineva din conducerea unitatii).
In cazul in care acesta a incasat sumele de bani in plus fara a avea un act aditional semnat de o alta persoana ce trebuie facut in continuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim acte aditionale functii de conducere deea_nov deea_nov V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta in urmatoarea problema. Actele aditionale ale directorilor trebuie semnate de administator? este specificat undeva ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)
Majorare salariala administrator/director general la srl eliss pavel eliss pavel Buna ziua, Cine aproba majorarea salariala pentru directorul general (angajat ci CIM) care indeplineste si functia de administrator la o societate cu ... (vezi toată discuția)