avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC si insolventa firmei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC si insolventa firmei

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am o firma care a intrat in insolventa in 2012 dar avea doua salariate in CCC din 2011 una din ele termina concediul in 04.2013....cu ce litera le incetez contactele sau se poate ca ele sa intre in somaj?.......
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 17:04, 18 Ianuarie 2013
Exista o psoibilitate , insa va trebui sa ne spuneti daca exista o hotarare judecatoreasca prin care s-a deschis procedura de insolventa?
da......exista o hotarare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie concediere dupa ccc alexandrap alexandrap Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe 29 oct a luat sfarsit CCC, la inceputul lunii oct am depus cererea de reinceperea activitatii cu data de ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa -salariati Anacrsitina Anacrsitina Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez cu cei doi salariati pe care ii are firma (la care sunt insp.R.U ) din care unul are contract suspendat ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu crestere copil, firma in insolventa - somaj dumitracheramona dumitracheramona dupa terminarea concediului de crestere copil pot sa dau in somaj un angajat daca firma este in insolventa? va multumesc! (vezi toată discuția)