avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... raspundere civila sau penala asociat unic
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

raspundere civila sau penala asociat unic

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un SRL in care sa fiu asociat unic. Unul dintre angajati va fi administator. In cazul in care in timpul administrarii societatii, ia decizii care nu sunt in conformitate cu legea, acestea pot atrage raspunderea civila sau penala a mea ca unic asociat.
Va multumesc anticipat.
Aveti la dispozitia Legea 31/1990 mai pe la sfarsit....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar unic ??? gabi23_69 gabi23_69 buna ziua. doresc sa infiintez un srl care va fi administrat de mine, stiu ca daca sunt actionar unic nu pot fi si angajat al firmei. care este procentul minim ... (vezi toată discuția)
Srl - raspundere limitata, contract de munca administrator liveomars liveomars Daca imi deschid SRL cu raspundere limitata,cu 3% impozit,pot sa imi fac contract de munca,eu fiind administrator? (vezi toată discuția)
Infiintare srl Aurel Bacioiu Aurel Bacioiu Sunt asociat unic si Administrator al unui srl in procedura de insolventa. Pot infiinta un alt srl ca si asociat unic ? Daca NU, care sunt conditiile de ... (vezi toată discuția)