avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... renuntare la serviciile unui avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

renuntare la serviciile unui avocat

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca renunt la un avocat am sanse sa imi recuperez banii pe care i-am platit la semnarea contractului? Motivul este unul simplu...total dezinteres din partea sa. Dupa cca 6 luni nu am nr dosarului, termenul de judecata...sincera sa fiu nici nu stiu daca a fost depus...plus ca nu imi raspunde la telefon. Nu am reusit sa dau de dansul de cca 1 luna. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeaAM , utilizator 14:19, 29 Ianuarie 2013
Problema este ca ne-a mintit timp de 5 luni cu nerusinare. Imi spunea, ca ma suna intr-o ora sa imi dea nr dosarului sau imi trimite mesaj...asta s-a intamplat in mod repetat.
Cat despre a studia cauza...nici nu a deschis dosarul cu documente pe care i l-am lasat (a recunoscut)... Era mult mai corect atat fata de noi cat si fata de dansul, sa spuna de la inceput ca nu are timp sau chef.
Am rezolvat...a acceptat fara probleme sa incheiem acel contract...chiar parea usurat :)
Nu am nimic cu nimeni, dar m-am asteptat la un dram de corectitudine...si am ramas cu pierderea timpului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere barou bucuresti (din strainatate) procesinro procesinro Cum se poate face o plangere la Barou impotriva unui avocat daca locuiesc in strainatate? Precizez ca e vorba de o avocata care a mai fost mentionata in acest ... (vezi toată discuția)
Renuntare la avocat Adi Lungu Adi Lungu Intr-un proces penal, avocatul ales a cerut si a primit o suma, in doua transe (cca 40% si 60%), pentru asistenta pe parcursul urmaririi penale. Intrucat, de ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de la o avocata hoata si micinoasa? ALEXA_2585 ALEXA_2585 Anul trecut mi-a fost ridicata masina. Nu eram in localitate si am aflat asta la o sapt dupa, cand am revenit, binenteles interesandu ma eu unde imi e masina, ... (vezi toată discuția)