lorand95 a scris:
Parerea mea este cand te intorci in tara sa mergi la politia din constanta si sa le explici despre ce este vorba . Eu cred ca iti pot lua si cei din constanta o declaratie( ar fii absurd sa nu poata lua) Ce se intimpla in cazul in care mergi la Satu mare dai declaratia te intorci si cei din Satu mare isi dau seama ca mai trebuie niste complectari facute? Te mai cheama odata? Eu cred ca poti rezolva in constanta
Este vorba de Romania, si din pacate situatiile complet absurde abunda...
Ma astept ca celor de la politia Constanta sa nu le pese absolut deloc si sa spuna ca dosarul este la Satu Mare, asa ca doar acolo se pot rezolva lucrurile.
Si da, ai mare dreptate, chiar asa, ce se intampla daca isi dau seama
ca mai au nevoie de niste completari?
Mai pierd inca 3 zile pe drum dus-intors, si mai cheltuiesc inca cateva nopti la
un hotel intr-un oras unde nu am fost niciodata si nu stiu pe nimeni ? :(
Ca noutati, situatia se inrautateste: Ionut a venit cu niste martori falsi, prieteni de-ai lui
probabil, care au spus ca m-au vazut pe mine la oficiul postal in Satu Mare,
punand 20 de scrisori la posta catre toti colegii lui de servici, scrisorile care
despre care este vorba.
Va dati cat de absurd este, eu nici macar nu am fost in Satu Mare la inceputul lunii ianuarie,
eram in Constanta si nu aveam nici o treaba cu Ionut...
Cum se pot combate martorii falsi?
Eu sunt obligata sa o iau pe bunica mea ca martora si sa o pun si pe ea pe autobuz 18 ore pana la Satu Mare, sa spuna ca nu am fost in Satu Mare in ziua respectiva, insa nici nu stiu in ce zi au declarat martorii falsi ca as fi fost la Satu Mare...
Orice opinii pe oricare dintre intrebarile mele ma ajuta mult, si va multumesc anticipat.
Diana