avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri ªtampila traducãtor - text în funcþie de limbi ...
Discuție deschisă în Traduceri

ªtampila traducãtor - text în funcþie de limbi autorizate

Buna ziua!

Am obtinut autorizatia de traducator pentru limba engleza in 2011. Dupa anumite "indicatii", mi-am deschis PFA, mi-am facut stampile, etc etc. In 2012 am obtinut si autorizatia pentru limba spaniola si intentionez sa o obtin si pe cea pentru franceza in martie. Stampila mea contine, printre altele, mentiunea "Traducator/Interpret autorizat ENGLEZA......". Este vreo problema daca aplic aceasta stampila pe un text tradus in/din limba spaniola? Trebuie neaparat sa imi schimb stampila, desi sunt "cu acte in regula"?

Va multumesc pentru atentie si, anticipat, pentru raspunsuri. :D
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:29, 2 Martie 2013
Pentru a "inchide" subiectul, oricat as fi evitat o noua stampila nu se poate. Categoric.
M-am inscris din nou la Tribunal si, la indicatiile doamnei prim-grefier, am confectionat o stampila noua pentru spaniola. In plus, nu aveam cum sa o modific pe cea veche, deoarece o aveam deja prin registre trecuta si, practic, o anulam. Mai multa munca si probabil cateva sanctiuni :)
Va multumesc pentru raspunsuri! Toate cele bune!
Multumim pentru detaliile adaugate care fac cu adevarat diferenta intre ceea ce presupunem ca stim si realitatea din teren.
Aceste informatii vor fi utile celor care se vor intampina astfel de probleme.
O primavara frumoasa tuturor!
:luck:
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie traducator C_B C_B Buna ziua, V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o serie de clarificari privind autorizatia de traducator pe care am obtinut-o in urma cu o ... (vezi toată discuția)
Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)
Obþinerea autorizaþiei de traducãtor pentru cea de-a doua limba strãinã în baza diplomei de bacalaureat MeGabyS MeGabyS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la autorizatia de traducator. Acum cativa ani am absolvit liceul si pe diploma mea de ... (vezi toată discuția)