avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto SH
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto SH

:((Am achizitionat un auto Sh din Germania, in luna august 2012 adusa pe platforma, vinzatorul a luat primul rind de numere rosii,pe numele lui din Lugoj, apoi celelalte 2 le am luat eu , in Brasov insa la intocmirea actului de vinzare cumparare , vinzatorul nu mi a dat certificatul de neurmarire fiscala, asigurindu ma ca este in regula fara datorii catre statul romin, insa cand l am sunat sa l rog sa mi trimita certificatul au inceput eschivarile,dupa interminabile discutii a reusit sa mi trimita o copie a fiscalului in ian 2013, de unde rezulta ca are datorii la stat pe care refuza sa le achite plus ca are sechestru pus pe 2 auto. Eu stau cu masina in fata casei si nu mi o pot trece pe nume.
Va rog sa mi dati un sfat daca exista o cale legala ptr.a inmatricula masina pe numele meu , sau daca pot sa l actionez in instanta ptr inselatorie? La ultima discutie telefonica mi a zis ca o sa fie o chestie de durata foarte mare ptr ca vrea sa le intenteze proces celor de la Vama Timisoara. Multumesc #-o
Cel mai recent răspuns: kosty40 , utilizator 08:44, 25 Ianuarie 2024
Dati-l in judecata pe vanzatorul masinii,avand in vedere ca este de rea intentie si probabil judecatorul va hotara ca puteti inmatricula masina si fara acel certificat fiscal.Inca o posibilitate ar fi sa luati certificatul fiscal,in care este specificat ce datorie are persoana si sa incercati sa inmatriculati masina.Au fost cazuri in care a fost valabil si certificat cu datorii,bineinteles nu foarte mari.
Iti multumesc ptr raspuns, dar tipul are amenzi de vreo 5800 ron , plus sechestru pe inca 2 auto, ce este mai rau este faptul ca el dupa cele 6 luni trecute de cand mi a vandut mie masina inca nu s a inregistrat cu ea la finante si doar i am spus chestia , el merge bine mersi in germania dupa masini pe care le vinde prostilor ca mine iar eu stau cu masina in fata blocului . Cand am vb ultima oara cu el mi a zis ca el nu are timp de pierdut pe la finante ca are alte lucruri de afcut . Ca sa vezi ce conationali avem :thumbdown:
Incercati sa o înmatriculați pe Bulgaria și apoi pe România

simioana69 a scris:

Iti multumesc ptr raspuns, dar tipul are amenzi de vreo 5800 ron , plus sechestru pe inca 2 auto, ce este mai rau este faptul ca el dupa cele 6 luni trecute de cand mi a vandut mie masina inca nu s a inregistrat cu ea la finante si doar i am spus chestia , el merge bine mersi in germania dupa masini pe care le vinde prostilor ca mine iar eu stau cu masina in fata blocului . Cand am vb ultima oara cu el mi a zis ca el nu are timp de pierdut pe la finante ca are alte lucruri de afcut . Ca sa vezi ce conationali avem :thumbdown:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire noua taxa mediu simioana69 simioana69 Buna ziua, in luna august am achizitionat o masina adusa din Germania,din zona Timisoara, i am scos 3 rinduri de numere rosii si concomitent am actionat ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto cu pastrarea numerelor bogdan_iasi bogdan_iasi Buna ziua, Doresc sa va consult si eu intr-o problema, si anume: as dori sa achizitionez un auto de la un proprietar care paraseste tara in 8 zile. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Problema administratia financiara inmatriculare masina adrianivanciu adrianivanciu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din ... (vezi toată discuția)