avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum rectific supraf. in Certif. de Mostenitor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum rectific supraf. in Certif. de Mostenitor?

O întrebare va rog,

Desi în Istroricul de Rol Fiscal inca de la sfîrsitul anilor '50 pînă în prezent este corect că în pct. X detin suprafata de 2,5 ha (defalcata în 1 ha livadă si 1,50 ha fîneaţă) a aparut porblema că (vrînd sa intabulez) am constatat ca-n Certificatul de Mostenitor emis în 1985 (dupa decesul tatei) este trecuta doar suprafata de 1 ha livadă.

Cum rectific? astfel încît să adaug şi suprafată de 1,5 ha fîneaţă (deci total 2,5 ha nu doar 1 ha -livada cum apare in C. De Most.)
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 23:02, 30 Ianuarie 2013
Multumesc
Cu titlurile de proprietate pe care le aveti ,mergeti la notar si facti suplimentarea certificatului de mostenitor.platiti o alta taxa .va da un certificat de mostenitor pe acele bunuri si acesta poarta denumirea de ,, supliment la certificatul de mostenitor".
Trebuie obligatoriu sa mergeti la notarul unde a-ti deschis succesiunea.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am solicitat ieșirea din indiviziune pentru 4 ha teren agricol ... Gabriel GRUIA Gabriel GRUIA Am solicitat ieșirea din indiviziune pentru 4 ha teren agricol din care 1 ha a fost deținut de tatăl meu cu act de proprietate. Instanța a admis în ... (vezi toată discuția)
Masuratori pentru cadastru si intabulare mariana55_ro mariana55_ro Buna ziua ! Am mostenit de la bunica un teren de 2 ha (livada ) intr-o zona accidentata din subcarpati..avem adeverinta de punere in posesie din 1992 pt 2 ha ... (vezi toată discuția)
Succesiune ulterioara intabularii rania1983 rania1983 Buna ziua.Titlu proprietate teren extravilan cu 4 proprietari,frati.Am facut vanzarea a 3/4 ,iar ptr restul de 1/4 urmeaza sa facem succesiunea.Terenul este ... (vezi toată discuția)