avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare PV de contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare PV de contraventie

Buna seara. Am avut un proces prin care am atacat un pv de contraventie, iar instanta a dat urmatoarea solutie: "Solutie: Admite plângerea. Anulează procesul verbal de contravenţie." in 22.11.2012.

Mai trebuie sa indeplinesc anumite formalitati sau nu? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: dantintesan , utilizator 11:43, 29 Ianuarie 2013
Daca mergeti la prima ora la registratura cu copia de pe sentinta si cu taxa si timbru, asa cum vad ca deja stiti, puteti sa luati definitiva in jur de ora 13:00.
Dar, sa calculati bine cele 15 zile, pentru ca sa nu faceti drumul degeaba.
Prima si ultima zi nu se socotesc, iar daca a 16 zi cade in zi nelucratoare, asteptati pana in prima zi de lucru.
Asa am sa fac. Va multumesc mult pentru ajutorul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte si taxe pentru depunere recurs si solicitare certificat de grefa. pifulet pifulet buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce acte si ce taxe trebuiesc platite pt a depune un recurs la tribunal impotriva unui pv la legea circulatiei si ce taxe ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie. procedura DanyD DanyD Am de recuperat despagubiri civile acordate de catre o instanta penala intr-un dos. penal, in latura civila. Vreau sa investesc cu formula executorie. Ce ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 30 zile catalinion84 catalinion84 Buna seara, Va rog sa imi spuneti si mie daca am primit amenda si suspendarea permisului pe o perioada de 30 zile ptr neacordare prioritate trecere pietoni ... (vezi toată discuția)