avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... vechime 5 ani pentru adm magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

vechime 5 ani pentru adm magistratura

intrebarea mea este: concediu pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani este considerata vechime in specialitate ?
in oug 148 scrie ca perioada este considerata vechime in munca cu toate drepturile ce decurg din aceasta
am gasit in lit de specialitate si opinia conform careia este considerata si vechime in specialitate ( ca forma a vechimii in munca )
pana la discutii teoretice pro si contra as fi curioasa sa stiu daca cineva s-a insris la examen avand in spate o vechime formata si din cei 2 ani
Cel mai recent răspuns: fcam , utilizator 18:04, 16 Aprilie 2009
Buna ziua! Am si eu o asemenea problema si vad ca sunt persoane care ma pot ajuta, sunt grefier studii superioare cu o vechime asimilata la data trasformarii din studii medii de 2 ani si 4 luni: acum imi incerc norocul la INM. dar dupa cat timp pot sa particip la concursul pentru admitere in magistratura, dupa 5 ani de la data deciziei de transformare, sau dupa 2 ani si 6 luni? Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se considera vechime in munca concediul de ingrijire copil? dobreg dobreg Se considera vechime in munca concediul de 2 ani ingrijire copil? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil-vechime in munca cocuta1973 cocuta1973 Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)?? (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Delia Popescu Delia Popescu Buna ziua, as dori sa stiu daca perioada in care functionarul public are suspendat raportul de munca in conf cu prevederile L188/1999- Statul functionarilor ... (vezi toată discuția)