avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NUMAR DOSAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

NUMAR DOSAR

Buna seara .
Am o nelemurire .
Am avut un proces civil cu numarul 4626/204/2012 . s-a judecat si gata . acum a aparut pe site acelasi numar cu aceleasi persoane implicate , cu acelasi rol fiecare dar acest numar este marcat cu o steluta si nu are data de judecata . a aparut cu data de 29 ianuarie . ce reprezinta steluta si de ce a aparut iar ??

asa :
4636/204/2012*
initial a fost fara steluta . este si cu si fara ...ce inseamna ?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
VOVA6, utilizator
Cel mai recent răspuns: VOVA6 , utilizator 15:41, 1 Februarie 2013
Da . Dupa ce s-a facut ce s-a facut la Ploiesti , eu am facut o ''intimpinare'' la Prahova si am cerut rejudecarea pe motiv ca nu au venit cu dovezi suplimentare , ca mi-au adus grave prejudicii , etc . Eu sincer atunci nu am fost atent si in ultima ziu mi-am dat seama ca se judeca recursul la PLoiesti si nu am avut timp de nimic . Acum am dovezi suplimentare . Deci s-a trimis catre rejuderae oare ??
Am verificat la Jud. Campina iar dosarul a fost trimis spre rejudecare dupa recurs, veti fi citat, stati linistit.
u.b.i.k. a scris:

Am verificat la Jud. Campina iar dosarul a fost trimis spre rejudecare dupa recurs, veti fi citat, stati linistit.


Super !! Asa mai merge !
Eu va recomand sa mergeti la arhiva instantei si sa studiati dosarul, ce elemente noi au mai aparut. Fara a cunoaste obiectul dosarului, actele din dosar, etc.putem comenta in fel si chip iar realitatea din dosar sa arate altfel decat comentam.
u.b.i.k. a scris:

Am verificat la Jud. Campina iar dosarul a fost trimis spre rejudecare dupa recurs, veti fi citat, stati linistit.


Cu tot respectul, maestre, unde ati vazut acea casare cu trimitere in urma recursului, pentru ca eu am vazut altceva pentru dosarul 4636/204/2012 de la tribunalul Prahova, care are ca obiect ordonanta presedintiala.
Spune asa: "ADMITE RECURSUL.MODIFICÃ ÎN TOT SENTINŢA RECURATÃ ÎN SENSUL CÃ RESPINGE CEREREA DE ORDONANŢÃ PRESEDINŢIALÃ CA NEÎNTEMEIATÃ."
Nu vad unde vorbeste despre casare cu trimitere.
Imi cer scuze, poate imi scapa mie ceva, dar nu as vrea ca userul sa inteleaga ceva grasit.

Alte discuții în legătură

Recurs - casare cu retinere sau cu trimitere? eugen82 eugen82 Am termen recurs , la fond nu s-a cercetat fondul, a fost respinsa cererea pe exceptie. Prin cererea de recurs am solicitat casarea si trimiterea spre ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna? sandel25 sandel25 Solutie: Admite recursul. Caseată în parte sentinţa recurată şi trimite cauza spre rejudecare către Judecătoria sector 2 ...... Au fost mai multe ... (vezi toată discuția)
Procedura în cazul casãrii cu trimitere spre rejudecare buna ... Alena13 Alena13 Procedura în cazul casãrii cu trimitere spre rejudecare Buna ziua! Mi s-a admis un recurs impotriva sentintei civile pronuntata de Judecatorie, s-a casat ... (vezi toată discuția)