avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot scapa de chiriasi rauvoitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot scapa de chiriasi rauvoitori

Buna ziua
Am o casa in Timisoara, care pana in iunie 2012 a fost inchiriata cu contract unei familii; datorita restantelor mari la chirie, nu am mai prelungit contractul, dar i-am lasat sa stea in continuare in casa, cu promisiunea ca vor cauta sa plateasca datoria, ceea ce insa nu s-a intamplat; mai mult, din cauza datoriilor la utilitati, a fost debransat curentul si gazul; am platit eu restanta la gaz, pentru ca altfel as fi fost trimisa in judecata de EON Gaz.
Necazul e ca nu ma inteleg nicicum cu ei sa plece de acolo, chiriasul e mai tot timpul beat si imi rade in nas; intre timp au adunat vreo 20 de caini vagabonzi, care stau in casa si in curte; chiriasii nu ne permit nici sa intram in curtea noastra macar, dar mai in casa. Curtea arata cumplit, imi vine sa plang cand ma gandesc cum arata casa; in plus, instalatia de incalzire se distruge, datorita nefunctionarii; iar cu 20 de caini tinuti in casa, mi-e groaza sa ma gandesc ce distrugeri sunt in casa.
Voi lua legatura cu un avocat, pentru evacuare, dar orice sfat este binevenit. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
Rmilitaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 21:11, 16 Februarie 2013
Multumesc de raspuns; notificare am facut deja, le-am dat chiriasilor si un termen limita, dar probabil tot la evacuare pe cale judecatoreasca voi ajunge; gazul e deconectat din motive de neplata; o sa vad si la enel ce ar presupune deconectarea si de la curent.
Dupa ce voi pune casa la punct, intentionez sa o inchiriez in continuare, dar sigur cu contract facut la notar...
pt. întreruperea alimentării cu energie electrică a imobilului, mergeti la societate (unde puteti depune o cerere, la conectare se percepe o oarecare taxă dar trebuie luat în considerare ca acei chiriasi va pot consuma curentul electric și la plecare nu-l vor plăti : cu ce se încălzesc acum în plina iarnă ?!).Veti fi nevoit a întrerupe absolut totul ca sa-i determinați să plece ori, să le faceti evacuare fortată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare silitã cu ajutorul firmelor de pazã ContSters61634 ContSters61634 Salut, Având în vedere riscurile, cheltuielile ?i durata mare de timp pe care uneori trebuie să o suporte un proprietar în cazul în care dore?te să ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi noul cod civil, intrebari privind noile reguli pt evacuare la expirarea contractului madoiclimber madoiclimber Buna ziua, sunt noua pe acest forum si speram sa nu ajung niciodata in situatia de a cere un sfat pentru evecuarea unor chiriasi. Situatia este urmatoarea ... (vezi toată discuția)