avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs admis, trimitere spre rejudecare - de ce nu s-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs admis, trimitere spre rejudecare - de ce nu s-a retinut spre judecare

Am primit si rezultatul recusului:
Solutie: Admite recursul declarat de inculpatul P.T. împotriva sentinţei penale nr.153/21 martie 2012 a Judecătoriei Turda, pe care o casează în întregime şi trimite cauza spre rejudecare la instanţa de fond, respectiv Judecătoriei Turda. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 25 ianuarie 2013.
Intrebarea mea este daca are rost sa continui si sa sper la o achitare?
Cel mai recent răspuns: Teodor Popa , Alte profesii 15:43, 8 Mai 2013
Daca nu existau probe in acuzare pronuntau o hotarare de achitare.
Probabil ca au existat niste vicii si de aceea s-a trimis cauza spre rejudecare.

Va puteti lamuri analizand hotararea instantei de recurs.
Aveti dreptul sa faceti xerox dupa ea.
Azi am avut din nou termen a reaudiato pe asistenta care a facut recoltarea!(dosarul s-a trimis spre rejudecare pe motiv ca nu sunt suficiente probe)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs art 87 alin 1 Teodor Popa Teodor Popa MOTIVE In fapt. Onorata instanta, pentru motivele pe care le vom explicita in continuare, consideram ca se impune sa constatati ca procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Bautura la volan .... s.o.s zazutzu zazutzu in noaptea de 27 octombrie am fost oprit de o masina civila din care s-a dat jos 3 civili un comunitar si un politist.... motivul opririi a fost ca nu am oprit ... (vezi toată discuția)
Pastrarea probelor la iml timp de 15 zile somon somon Care este motivul pentru care probele de sange trebuie pastrate de IML timp de 15 zile? (vezi toată discuția)