avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere- refuzul intretinerii, ce este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere- refuzul intretinerii, ce este de facut?

buna seara , as dori si eu un raspuns, ce se poate face in cazul in care sa incheiat un contract de intretinere, cu clauzele de intretinere, asigurare hrana, imbracaminte, medicamente, curatenie si in caz de spiatalizare suport; dar doamna care este de supravegheat refuza sa se spele, refuza sa o duc la orice control medical, si refuza sa mai accepte dieta care i s-a recomandat.(mentionez ca a fost spitalizat cu aprindere de plamani).Sfatuiti-ma ce se poate face pentru cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: balazszsuzsa , utilizator 22:47, 4 Februarie 2013
multumesc inca oadata foarte frumos,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere balazszsuzsa balazszsuzsa Buna seara, am un contract de intretinere (in care trebuie sa asigur medicamente, hrana, curatenie,si spitalizare), in care intretinuta refuza orice beneficiu ... (vezi toată discuția)
Clauza de daune pentru debitor in contract de intretinere kristhinel_87 kristhinel_87 pot invoca intr-un contract de intretinere, eu ca intretinator, in cazul in care intretinutul refuza intretinerea, sa-mi fie platite daune pentru acest refuz ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere kristhinel_87 kristhinel_87 Buna ziua! Intrebarea mea este un pic mai ciudata. Este posibil ca intr-un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere sa fie mentionat faptul ca ... (vezi toată discuția)