comerciantu a scris:
buna ziua revin pe acelasi subiect am incercat pe cale amiabila sa ajung la un consens favorabil banca nu doreste sa discute cu mine asiguratorul nici atit miam gasit un avocat care sa formuleze demersul juritic pentru a recupera clauza privind asigurarea avuta la cedit probabil trebuie so inaintez catre tribunal ,avocatul mia comunicat ca trebuie sa platesc o taxa anume in functie de suma ceruta ca despagubire asiguratorului ,nu stiu exact cit este ,probabil 10% din suma ? acum as avea o intrebare ,pot cere medierea pe aceasta tema,,nerespectarea clauzelor contractuale,,inainte de inaintarea plingerii? sau dupa? deoarece avocatul mia spus ca este nevoie de mediere
revin din nou referitor la nerespectarea clauzelor unui credit .Am depus la judecatorie oplingere impotriva asiguratorului si odata cu ea o cerere de ajutor public judiciar mi sa aprobat prin diminuarea cu 50 %a valuari taxei si plata taxelor in 5 transe ,totodata printro comunicare mi se solicita sa depun anumite acte si o dovada ca am participat la o sedinta de mediere.Intrebarea mea este ? eu trebuie sa declansez medierea?tinind cont ca de mai bine de 1 an nu ma pot intelege cu partea reclamata pe cale amiabila si convenabila ambelor parti