revin pe acelasi subiect dupa mai bine de 6-7 luni intretimp am obtinut:ajutor public judiciar (50% din valuare ,platibil in 5 rate),am depus o gramada de acte chemind in judecata asiguratorul creditului urmeaza ca in decembrie sa ma prezint in proces intre timp partea pirita a venit cu o intimpinare cerind respingerea cererii de chemare in judecata pe motiv ,,Persoana fara calitate procesuala activa,, motivind ca beneficiarul asigurari este banca creditoare.I n continuare arata ca atunci cind am cerut despagubirea nu eram ,,in incapacitate temporara,, ,,invaliditate,, desi la o anume data am trimis decizii de la medicil expert capacitatea de munca care imi prelungea la fiecare 30 de zile ,,incapacitatea ,, ba mai mult dupa trei luni de la accident fiind nevoit sa ma internez in spital de trei ori in trei luni iar documentele trimise asiguratorului fiind interpretate ca concediu medical normal . Pe 3 decembrie sint chemat in ,,INSTANTA,, in calitate de Reclamant probabil voi fi nevoit sa argumentez ,,calitatea procesuala,,, nu am avocat ,nu pot sami permit am doar 480 lei venit dintr-o pensie invalid grad 2 pierderea tot a capacitatii de munca nu pot beneficia de alte venituri oficiale sau la negru ,in continuare primesc de la diferite firme de recuperare creante amenintari cu ,,executare silita,,iar la mijloc este de fapt doar 2000-2500 lei cei de facut? totul sau nimic.TOTUL =despagubire asigurator conform clauzelor asigurarii bineinteles pina la data cind eram asigurat .NIMIC = executare silita probabil 20-25 lei lunar pe perioada de 100 luni echivalent a 8 ani si ceva .NU MAI TRAIESC ATITA. ce este de facut?
acum am ajuns intro situatie convenabila intrun fel mie ,dar este o situatie ,,BIZARA,,,nu mai stiu ce sa fac pur si simplu .Am dat in judecata asiguratorul creditelor am depus acte iar ,,instanta,, a hotarit ,,OBLIGA PARTEA PARITA LA PLATA CATRE RECLAMANT A SUMEI DE 3.600 LEI REPREZENTIND DESPAGUBIRI CIVILE,,toate bune si frumoase numai ca aici este PROBLEMA 3.400din totalul sumei trebuie de fapt sa o platesc catre BANCA intrucit dupa refinantare (4.200)nam reusit sa platesc decit o patre mica 138 lei lunar timp de vreo 10 luni cind miam dat seama ca am fost pacalit ,defapt banca trebuia sa-si recupereze de la asigurator suma datorata de mine na facuto ma FRAIERIT,am facut refinantare desi nu era LEGALA .Cu ce ma aleg eu?nimic mai bine zis,cu ce se alege BANCA ?4200 lei FURATI de la mine intrucit instanta in motivatia sentintei scrie:Parata a profitat de lipsa de pregatire juritica a reclamantului si dezinteresul beneficiarei asigurarilor,refuzind cu rea credinta plata indemnizatilor desi decizia medicala ........ proba indupitabil incapacitatea initial temporara,transformata ulterior in invaliditate,, Ce am facut eu de fapt ?am obtinut niste bani pe care de fapt trebuie sai dau UNOR HOTI .Ce este de facut?,tare dificil totul,poate cineva sa-mi dea un sfat?,defapt VIATA MEA ESTE UN HAOS ,un haos intrucit .SARBATORI FERICITE