In dec.2008 am fost detasat la o subunitate din cadrul societatii prin intermediul unui referat prin care eram anuntat ca activitatea se va desfasura la acea subunitate,iar celelalte clauze contractuale ramin valabile in continuare, fara a se preciza o data pina la care actul respectiv este valabil,respectiv pina la finalizarea lucrarilor (pentru perioada nedeterminata).Cum pot sa determin pe angajator sa revina asupra referatului prin revenirea locului de munca de unde a fost mutat? In Fisa Postului scrie ca sunt subordonat unei alte persoane de la centru.Ce solutii am? Este legala detasarea in acest caz?
Indiferent ce continea acel referat , modificarea c.i.m. trebuia sa se faca :
- unilateral, prin decizie a angajatorului, daca era vorba despre detasare ...
- bilateral, prin act aditional daca este vorba de schimbarea locului de munca.
Organigrama este unica ... modiifcarea acesteia se poate face doar prin decizie AGA sau a C.A.
Bine,ma voi adresa conducerii.Sa solicit situatia de fata a locului meu de munca vis-a-vis de detasarea facuta in 2008?Si daca ei spun ca nu vor sa revina asupra deciziei luata atunci?Atunci sa-i dau in judecata.Si daca da,de ce ma pot agata pentru ca sa pot sa si cistig?
Detasare.
Gindul
In ce conditii ar putea angajatorul sa dispuna detasarea mea la un alt angajator,folosindu-se de art.48 din Codul Muncii,avind in vedere faptul ca din anul ... (vezi toată discuția)
Regimul de detasare
Mircic
In anul 2006 m-am angajat la o Comp Nationala \" CENTRU \",la o subunitate a acesteia \" y \".In anul 2007,a fost promovat pe o functie care era coordonata de ... (vezi toată discuția)