avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

Buna ziua,
Ce se intampla cand esti citat in calitate de inculpat pe art 215 cp si 291 cp ???
Care sunt efectele acestor articole?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:07, 25 Februarie 2013
DA AVETI DREPTATE EU VROIAM SA STIU CAT LA SUTA SUNT SANSE SA I DEA CU EXEXUTARE(din experienta dvs) unu om care in 2006 a folosit o adeverinta falsa dar i s-a respins creditul(nu a luat banii deci fara prejudiciu) si care a fost bagat in dosar cu o persoana care a luat banii cu acte false dar nu a fost gasita pana acum .s-a cerut disjungere si vrem sa ne judecam pe 320 indice 1.trebuie sa mai luam in calcul ca persoana care nu a luat credit nu are cazier si este si in concediul de crestere si ingrijire copil.
daca nu a fost prejudiciu, depinde de incadrare dar are ceva sperante si la achitare, dupa parerea mea. In orice caz, daca nu are antecedente penale, n-a mai facut nimic intre timp, ar trebui sa fie achitat de inselaciune pe baza 74 ind. 1 si pe fals sa primeasca o condamnare cu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie - nelamurire nikolos nikolos Am o nelamurire ? caz :art 178 cp alin 1si 2 / 184 alin 1 si 3 nr dosar xxxx/306/2012. Am primit citatie anul trecut 2012 in calitate de inculpat in care in ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea vinovatiei-cerere schimbare incadrare juridica KINGA LUPEA KINGA LUPEA La judecarea in prima instanta a infractunii de omor calificat am solicitat in favoarea inculpatului aplicarea art.320 indice 1 C.proc.pen dar inainte am ... (vezi toată discuția)
Neacceptarea in instanta a recunoasterii vinovatiei inculpatului sacre_blue28 sacre_blue28 Buna ziua. As vrea sa stiu daca urmatoarea situatie este posibila: in cazul unui recurs (infractiunea de vatamare corporala din culpa, accident auto, ... (vezi toată discuția)