avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obligatiile lichidatorului judiciar ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obligatiile lichidatorului judiciar ?

buna seara ,am cesionat un srl in 2007 . si firma a intrat in lichidare dar nu din cauza finatelor ca a avut datorii si din cauza unei socitetati la care a avut datori in proces a intervenit finantele care sa opus lichidari desi aam avut datori de un miliard dar pe noul administrator nu la gasit sa vina cu actele de la srl ,firma lichidatoare trebuia sa ceara de la finante documente din care sa se ocupe si de recupararea creantelor care leam avut de la diferti terti ?sa se recupereze prejudiciul celui care a cerut lichidarea si bineinteles finatele la dosarul de lichidare nu exista nici un act prin care sa ceara de la finante daca a avut bani de incasat de la clienti ce pot face acum ?am dosar penal desi am cesionat firma inainte sa fie cu prpbleme
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:29, 12 Februarie 2013
am extrasele de cont dar nu sa uitat nimeni pe ele si va rog sami ziceti daca ma ajuta o adresa de la finnte din care sa rezulte clar ca am platit la buget ,am si fisa rol din care reiasa platille la buget dar la fel nu citesc ce mar mai ajuta ?sunt in recurs la buc ultima instanta
Depuneti toate documentele care va ajuta si sunt in folosul dumneavoastra in solutionarea favorabila a cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atragerea raspunderii patrimoniale pavalutagigi pavalutagigi am fost adm. unic al unui S.R.L pana in 28.05.2008 moment la care am cesionat firma,fara datorii, unei alte persoane care a eliberat CEC-uri fara ... (vezi toată discuția)
Cum pot inchide o societate? gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.CUM POT INCHIDE O SOCIETATE DIN 2007 CARE ARE DATORII 400 MIL.DAR PE CARE NU AM MAI AVUT ACTIVITATE SI NU VOI MAI AVEA ACTIVITATE?NU MAI POT PLATII ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara srl sau cesiune? danpavel57 danpavel57 buna ziua, am un srl infiintat in 2003 in care am 90% din partile sociale, tatal meu 5% si o fosta colega 5% (pe colega nu o mai gasesc fiind plecata din tara ... (vezi toată discuția)