avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Facilitarea obtinerii vizei pentru cetatean columbian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Facilitarea obtinerii vizei pentru cetatean columbian

As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean columbian sa poata veni in Romania pentru o perioada de maxim 90 de zile?
O alta nelamurire vizeaza costul obtinerii vizei in Columbia de catre persoana in cauza. In urma cercetarilor realizate, nu am obtinut niciun raspuns favorabil.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2013
Caterinne, utilizator
Cel mai recent răspuns: Caterinne , utilizator 21:05, 14 Martie 2013
Revin cu o intrebare: stiti cumva daca invitatia o pot trimite prin fax sau exista doar posibilitatea unei companii de currierat rapid?
Nu puteti sa o trimiteti prin fax.
Buna seara,

Din cauza faptului ca nu gasesc cu usurinta toate detaliile necesare, ma incumet sa scriu iarasi pe aceasta pagina, in incercarea de a obtine informatii ajutatoare. Odata depuse actele de catre persoana in cauza la Ambasada din Columbia,pe ce durata de timp se poate prelungi asteptarea raspunsului dorit ( de acordare a vizei)?

Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non ue daniele36 daniele36 Am o intrebare, care sunt pasii ce trebuie urmati urmare a casatoriei oficiate la misiunea diplomatica romaneasca intre un cetatean roman si un cetatean ... (vezi toată discuția)