Am facut un contract de vanzare-cumparare de spatiu pe persoana fizica. Acum mi-am infiintat o firma la sfarsitul lui 2004. Ce este mai bine de facut act de comodat la spatiu sau de inchiriat spatiul firmei?
Multumesc inca o data! Am aflat si eu intre timp exact ceea ce spuneai si tu, confirmat direct de cei de la Registrul Comertului ieri dimineata (vineri). Dar de ce notarii nu spun ca nu este nevoie de semnatura lor pe un asemenea contract? Nasoala treaba cu notarii romani isi fac o imagine aiurea de tot pentru un comision de nimic :(. Dar in cazul in care asi vrea sa imi faca o inputernicire, sau cum se cheama acea hartie prin care asi avea aceelasi drepturi cu proprietarul? Care sunt demersurile? Cu stima, B. Bogdan!
Ai inteles bine.
Oarecum offtopic,intreb si eu: daca la RC se declara fara activitate la sediu,se mai pot deduce aceste cheltuieli?Sunt dealtfel nelamurita de ce se prefera uneori sa se declare la infiintare "fara activitate la sediu".Multumesc mult anticipat daca cineva ma va lamuri.
Modernizare spatiu
BEATRICEM
O societate comerciala cu obiect de activitate comert, functioneaza intr-un spatiu pentru care are incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica pe o ... (vezi toată discuția)