avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inscriere masinii in romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inscriere masinii in romania

sunt romanca,casatorita in romania,am 2 copii in tara:unul student,alta,eleva in clasa a x-a. am masina mea cumparata in italia de acum 3 ani ,pe numele sotului .as vrea sa o las baiatului are e student -masterand si nu stiu cum sa procedez sa o pot trece pe numele lui,aici in ROMANIA_DECI SA O INSCRIU AICI..sau pe numele meu de pe numele sotului .tot trebuie sa platesc acele sume exorbitante?

multumesc MIHAELA
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 19:43, 16 Februarie 2009
am omis a va spune ca avem rezidenta permanenta in italia ,de multi ani. mihaela
Daca ati venit cu masina din italia si ma gandesc ca ati venit pri germania,austria si ungaria ati fost nevoita sa platiti vinietele de autobanda daca le mai aveti cred ca var putea ajuta in a demonstra ca ati venit cu masina inainte de 15 decembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacã nu obþin atestatul fiscal? Adela_72 Adela_72 Nu înţeleg de ce în ţara asta infractorii sunt favorizaţi şi cei ce vor să trăiască legal sunt nenorociţi. Eu am cumpărat o maşină cu numere ... (vezi toată discuția)
Radierea auto Diana.elena08 Diana.elena08 Buna ziua, am inmatriculat masina din Romania in Italia, masina fiind pe numele mamei am facut contract de vanzare cumparare in Italia, acolo mi.au retinut ... (vezi toată discuția)
Refuz luare in evidenta pentru impozit auto guest13 guest13 Din categoria \\"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul\\" Dupa cum am mai postat pe acest forum am achizitionat o masina si doresc sa o inmatriculez. ... (vezi toată discuția)