avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pentru un apartament vandut la licitatie fostul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pentru un apartament vandut la licitatie fostul proprietar poate fi scutit de plata fondului de reparatii?

Am fost executat silit si ap a fost vandut la licitatie.

Doresc sa imi achit datoria la intretinere ptr a nu crea probleme asociatiei.

Intrebare

In conditiile in care apartamentul nu imi mai apartine mai sunt obligat sa platesc fondul de reparatii( investitii ) care figureaza in restanta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:10, 15 Februarie 2013
Mea culpa
Fondul de rulment se restituie in temeiul disp art 24 al 4 din HG nr 1588/2007,in cazul instrainarii dreptului de proprietate asupra apartamentului,cu ocazia plecarii din imobil a proprietarului
Fondul de reparatii nu se restituie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari luiza44 luiza44 buna seara, as avea si eu o intrebare!? Asociatia de proprietari ne baga la tabelul de plata in fiecare luna cate 5 lei fond de rulment si 5 lei fon de ... (vezi toată discuția)
Revin cu inca o intrebare bitzic22 bitzic22 daca un locatar nu plateste fondul de reparatii nu poate vinde apartamentul? (vezi toată discuția)
Recuperare fond reparații: se poate trece suma la restanțele sumei de întreținere, sau trebuie să fie în coloană separată? AlexandraAdina AlexandraAdina Buna ziua, Intrebarea mea se refera la modul de procedare al recuperarii fondului de reparatii de la cei care nu au platit in avans, Lucrarea de reparatie ... (vezi toată discuția)