avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Testul poligraf
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Testul poligraf

Buna ziua.
Lucrez la un amanet iar seful tocmai ne-a anuntat ca va trebui sa facem testul poligraf. In cazul in care refuzam acest lucru,ni se va desface contractual de munca. As dori sa stiu daca ma poate oblige cineva,fara o hotarare judecatoareasca,precedata de o plangere la politie sau alte masuri legale, sa fac acest test. De asemenea daca mi se poate desface contractual de munca in cazul refuzului. Nu exista aceasta obligativitate nici in contract,nici in fisa postului,nu s-a cerut acordul. Problema este pusa exact asa: ori il faci,ori te dam afara. Care sunt masurile legale pe care le pot lua in cazul in care se desface contractual de munca pentru asta?

Va multumesc si astept un raspuns cat mai clar :((

O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:00, 18 Februarie 2013
Multumesc pentru raspuns. :)
bineinteles ca puteti refuza semnarea actului aditional....veti avea castig in instanta daca va concediaza pe acest motiv...in ccca 2 ani si ceva insa....trebuie sa fiti realista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul poligraf adryan35 adryan35 Buna ziua. Sant angajat la o societate comerciala de paza si in cursul lunii Iunie am fost nevoiti sa ne supunem testului poligraf pe motiv de a vedea daca ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa fac test poligraf ? Stefan2018 Stefan2018 Am luat ceva de la o firma , am fost \"descoperit\" , am inapoiat prejudiciul, dar sefu vrea mi-a spus ca nu trebuie sa platesc nimic , doar ca trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul unui test poligraf conceput de examinator ca sa fie picat Biscuite1 Biscuite1 Pe data de 8 decembrie am accidentat mortal cu masina un catel in obictivul in care lucram, insa nimeni nu ma crezut ca a fost pur si simplu o intimplare si am ... (vezi toată discuția)